Intelligenzia

Kognitiotieteen opiskelijajärjestö

Intelligenzia

Kognitiotieteen alumnijärjestö

Tapahtumat

Kalenteri

Intelligenzian tapahtumakalenterin löydät täältä.

Tulevia tapahtumia

Pelijamit / Game Jam

  • MITÄ: Pelijamit: tehdään ryhmissä ns. ”peli”
  • MISSÄ: Perfektio, Vilhonvuorenkatu 12
  • MILLOIN: 29.11. klo 16:00 – 1.12. klo 18:00
  • KENELLE: Kyseessä on kognitiotieteen opiskelijoiden tapahtuma JA haluamme paikalle väkeä monimuotoisesti. Eli jos kiinnostaa, tule messiin ja ota kaveri mukaan!
  • MAKSAA: 0€ (muista kuitenkin ilmoittautua!)

Kognitiiviset pelijamit on kognitiotieteen opiskelijoiden järjestämä game jam -tapahtuma, jossa tarkoituksena on joukkueittain ideoida ja tuottaa peli noin 48 tunnin aikana alusta loppuun. Peli voi olla tässä tapauksessa aivan mitä tahansa, kunhan pelillinen elementti on jollain tavalla läsnä. (Lautapelikin on peli!) Tuomma paikalle myös monenlaisia vermeitä ja välineitä mielikuvitustanne tukemaan.Voit osallistua ilman minkäänlaista kokemusta pelien tekemisestä tai koodaamisesta. Paikalla on asiantuntevaa apua ja ohjeistusta ja ohjelmaan kuuluu alkuun puheenvuoroja. Yksi puhujista on Arvi Teikari (Baba is you), joka on Suomen menestyneimpiä indiepelien tekijöitä ja hyvä tyyppi. Et tarvitse myöskään valmista ryhmää tai joukkuetta. Ryhmäydymme orgaanisesti (tai epäorgaanisesti) paikan päällä.Olipa tavoitteenasi sitten hikoiluohjattava rallipeli tai Afrikan Tähden lisäosa, olet mitä tervetullein mukaan! Osallistuminen on ilmaista.Ilmoittautuminen on auki alkaen ke 13.11. täällä kahden viikon ajan tai kunnes paikat täyttyvät. Tapahtuman osallistujamäärä on rajallinen, joten ole nopea! Tapahtuma fb:ssä

  • WHAT: Gamejam, cognitive
  • WHERE: Perfektio, Vilhonvuorenkatu 12
  • WHEN: 29.11. 16:00 – 1.12.2019 18:00
  • FOR WHOM: All students or otherwise interested
  • COST: 0€ (remember to register though!)

The Cognitive game jam is an event organised by cognitive science students, in which teams create a game in two days. The game can be absolutely anything, as long as a game element is implemented. (A board game is also a game!)Many different tools are at your disposal, such as VR glasses, eye-tracking cameras, and electrophysical measurement devices. Thus in creating the game your imagination is the limit! You can participate without any kind of prior experience in game design or coding. There will be experts to help and guide you and inspiring speeches to get started are also on the program.You will also not need a group or a team, as the teams will be formed at the start of the event. Whether your goal is a perspiration-controlled racing game or an expansion to the Star of Africa you are most welcome to join!The event is free of charge.Registration will start on 13 November at noon here. The form will be open for two weeks or until the event is full. The amount of participants is limited, so act quickly to grab your spot! Check out the event on fb!