Intelligenzia

Intelligenzia

Kognitiotieteen ainejärjestö

Yhdistys

Intelligenzia ry (ent. Anti-Kompleksi, Simpleksi) on Helsingin yliopiston kognitiotieteen ainejärjestö, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1988 saakka. Ainejärjestön tehtävänä on tuoda yhteen kognitiotieteestä kiinnostuneita ihmisiä, järjestää heille mukavaa tekemistä sekä ajaa kognitiotieteilijän ja kognitiotieteen asemaa yliopistolla ja yhteiskunnassa.

Lomakkeet ja palaute

Häirintä- ja ongelmatilannelomake

Jos koet Intelligenziassa tai Intelligenzian tapahtumissa häirintää, rasismia tai muuta ikävää toimintaa, ota yhteyttä Intelligenzian häirintä- ja ongelmatilannelomakeella. Yhdenvertaisuusvastaava ja puheenjohtaja käsittelevät asian. Voit lähettää myös sähköpostia joko yhdenvertaisuusvastaavalle tai puheenjohtajalle suoraan.

Yleinen palautelomake

Tässä linkki palautelomakkeeseen.

Rekisteriseloste

Lue jäsenistön rekisteriseloste tästä.

Pöytäkirjat

Hallitusten ja yleiskokousten pöytäkirjat löydät täältä.

Hallitus 2019 & yhteystiedot

Koko hallituksen tavoittaa sähköpostilla intelligenzia-hallitus[]helsinki.fi

Puheenjohtaja, Ympäristövastaava Paavo Rinkkala paavo.rinkkala[]helsinki.fi
Varapuheenjohtaja, Opintopiirivastaava, KVIT-vastaava Saara Halmetoja saara.halmetoja[]helsinki.fi